Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход

Меню

Категории раздела

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Форма входа

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Главная » 2007 » Август » 20 » Скільки коштуватимуть квитки на матчі Євро-2012
13:03
Скільки коштуватимуть квитки на матчі Євро-2012
У Львові на спільній нараді представників Польщі та України вперше була озвучена приблизна вартість квитків на Євро-2012.

За словами представника Федерації футболу України Юрія Барбаша, ФФУ звернулася до УЄФА з проханням зробити в Україні та Польщі всі міста, де будуть проходити футбольні турніри, основними.

У випадку провалу якогось міста його успішно замінить інше. ФФУ планує створити фан-зони не тільки у великих містах, але й у кожному районному центрі. В усіх невеликих містах розмістять екрани, на яких будуть транслювати всі матчі.

Передбачається, що квиток на футбол буде коштувати 800-1000 гривень. Але у фан-зонах ціна квитка буде значно нижчою. На минулому чемпіонаті світу в Німеччині найдешевші квитки на стадіон коштували 40 євро.

А в день матчу квиток з рук можна було придбати за 100 євро. Учасники наради відзначили необхідність створення єдиного польсько-українського комітету з питань Євро-2012, який би спільно вирішував пакет важливих питань, зокрема фінансових, щодо проведення чемпіонату.

www.novynar.com.ua
Категория: Европа | Просмотров: 1364 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: