Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход

Меню

Категории раздела

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Главная » 2007 » Сентябрь » 24 » УЄФА вивчає ноу-хау України
16:17
УЄФА вивчає ноу-хау України

Наприкінці минулого тижня ФФУ приймала представницьку делегацію Європейського футбольного союзу (УЄФА), який готує серію матеріалів про розвиток масового та дитячо-юнацького футболу в Україні.

 

Урок для Рассела

Радник технічного директора УЄФА Енді Роксбурга Робін Рассел, досліджуючи досвід нашої країни, працює над офіційним звітом «Урок футболу в школі». Тож під час перебування в Києві британський фахівець відвідав не лише академію та тренувальну базу столичного «Динамо» в Конча-Заспі, але й місцеву загальноосвітню школу №78, де він на власні очі побачив, як на спеціалізованому уроці фізкультури діти займаються футболом.

 

Ініціатива не має опонентів

«Ми уважно вивчаємо унікальне ноу-хау України, яке може зацікавити й інші європейські країни, − розповів Робін Рассел. − Ви розпочали справу, яка має не лише неабияке соціальне значення, але й приваблює увагу футбольних фахівців своїми суто спортивними аспектами. Тому й УЄФА, приділяючи увагу належному розвитку масового футболу на континенті, уважно слідкуватиме за вашими успіхами. У цієї ініціативи не може бути опонентів».

 

Фільм про Україну

У свою чергу редактор програми «Тренування» офіційного сайту УЄФА Пітер Сандерсон працює над створенням відеофільму про розвиток дитячо-юнацького футболу. «Масовість − це фундамент професіонального спорту, але ця медаль має й зворотній бік: забагато юнаків залишають футбол вже в 14-річному віці, − зауважив Сандерсон. − Як запобігають цьому в Україні, як заохочують підлітків? Чимало корисного про це нам розповів Олександр Шпаков, перший тренер Андрія Шевченка».

 

Зустріч із президентом ФФУ

Наприкінці свого дводенного візиту представники УЄФА відвідали Будинок футболу, де їх прийняв президент ФФУ Григорій Суркіс. Також поважні гості поспілкувалися із слухачами радіопрограми «Футболоманія», яка, до речі, виходить щопонеділка та щочетверга в ефірі «Променя».



ФФУ
Категория: Европа | Просмотров: 936 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: