Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход

Меню

Категории раздела

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Форма входа

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Главная » 2007 » Октябрь » 25 » Тактична перемога молодої команди
13:59
Тактична перемога молодої команди
 0:1 

стадіон "Динамо", 300 глядачів.
"Геліос": Качоренко, Аніщенко, Пономаренко (Візенок 76), Тарасенко, Волошин, Лебединець, Сизихін, Федосенко (Кравченко 90), Ільєв (Запояска 55), Бесалов (Погорєлов 58), Горкун.
ФК "Львів": Марущак, Гальчук, Ільків, Романюк, Даньків, Федорчук, Г. Баранець (Панас 90), Теплий (Ільчишин 60), Козьбан (Чепурненко 90), Б. Баранець, Ханас.
Попередження: Сизихін 45, Волошин 86 - Теплий 8, Ільків 26, Федорчук 71, Романюк 82.
Гол: Козьбан 62.
 
В цьому матчі господарі поля розраховували взяти 3 очки. Матч був домашнім та й турнірне становище зобов'язувало. Принаймні, вони дуже розраховували на перемогу. Та сталося не так як гадалося. Молода львівська команда показала як потрібно вигравати на виїзді в матчі з дуже непоступливим суперником. Віддавши господарям територіальну перевагу, гості зуміли контролювати хід подій на полі і скористалися найкращою нагодою, яку вони мали.
Активніше на перших хвилинах діяли "сонячні". Та "леви" до цього були готові. Підопічні Стипана Юрчишина грали наднадійно в обороні. Особливо в першому таймі.  Запам'ятався небезпечний удар Сизихіна. Але надійно зіграв Марущак.
Досить гарне враження справила гра середньої лінії "левів". В більшій мірі саме завдяки впевненій і конструктивній грі цієї ланки команди ФК "Львів" і переміг. Ще в першому таймі гості могли відкривати рахунок. Непогані шанси мали Теплий, Козьбан, Даньків.
А в другому таймі наша команда все-таки добилася свого. На 62-ій хвилині Козьбан був першим на добиванні після сильного удару Григорія Баранця, що влучив в стійку воріт. 0:1.
Після цього господарі намагалися створити щось небезпечне біля львівських воріт. І вони мали шанси, щоб зрівняти рахунок. Так на 69 хвилині "левів" врятував Ханас, що виніс м'яч з лінії воріт після удару Погорєлова. Через декілька хвилин після цього Козьбан міг забити і другий свій гол в поєдинку. Та з дуже зручної позиції не влучив у ствір воріт.
Матч так і завершився перемогою львівського клубу. Ця перемога залишила "Геліос" в небезпечній близкості від зони вильоту, а гостям дозволила піднятися на 7 позицію в турнірній таблиці.

 ФК Львів

Категория: Европа | Просмотров: 947 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: