Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход

Меню

Категории раздела

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Главная » 2008 » Апрель » 25 » Ми перемогли!!!
22:18
Ми перемогли!!!
ФК "Львів" 2:0 ПФК "Севастополь"
24 квітня 2008 року Добромиль, ст. "Княжа Арена" 1100 глядачів (щось мало!!!).
Головний арбітр: Фощій Ю.В.
ФК Львів: Марущак, Гальчук (к), Леонідов, Романюк, Ханас (Чапко, 79), Федорчук (Ференц, 86), Баранець Г., Худзік (Горецький, 89), Баранець Б., Панас (Ільків, 75), Козьбан (Чепурненко, 64)
НЗ: Радь, Теплий.
ПФК "Севастополь": Сокоренко (к), Гололобов, Плешаков, Волков Д., Терещук (Шишкін, 90+2), Култишев (Волков О., 58), Піскун (Мазуренко, 63), Ференчак, Ківа, Шевчук, Жабокрицький (Хрипко, 83)
НЗ: Литовка, Меметов
Попередження: Панас 36 - Сокоренко 44, Жабокрицький 30, Култишев 11, Волков 85, Плешаков 90.
Голи: Федорчук 16, Ференчак 84 (автогол).

У першому колі зустріч «Львова» і «Севастополя» закінчилася виїзною перемогою «синьо-золотих» (1:3). Тоді львів’янам вдалось виграти завдяки голам Валерія Федорчука та Євгена Чепурненка, який відзначився дублем. Саме ці гравці допомогли вразити ворота кримської команди і в Добромилі. Але якщо Федорчук забив сам, то Чепурненкові «посприяли» в цьому оборонці «Севастополя».
На відміну від попередніх домашніх матчів львів’ян гра з севастопольським клубом виявилась видовищною і багатою на гольові моменти. І це при тому, що стан поля у Добромилі був не найкращим. У перші хвилини зустрічі суперники обмінялися небезпечними моментами. Дмитро Козьбан і Григорій Баранець розіграли швидку комбінацію, що дозволило останньому ввірватися у штрафний майданчик гостей і завдати удару – і тільки завдяки Олександрові Сокоренку м’яч не опинився у воротах. А вже за хвилину «червоно-сині» виконали кутовий, Дмитро Гололобов головою спрямував м’яч у нижній кут воріт, проте Мар’ян Марущак встиг зреагувати на цей удар.
Хоча обидві команди показували рівну гру, досягти успіху вдалося львів’янам. Г. Баранець з кута поля зробив філігранний навіс на Федорчука, якого захисники «Севастополя» залишили самого біля дальньої штанги. Львівський футболіст спокійно прийняв м’яч і з кількох метрів відправив його в сітку воріт. Навряд чи Сокоренко міг тут чимось зарадити – 1:0.
А за кілька хвилин помилка севастопольського голкіпера мало не призвела до другого гола. Виконуючи вільний удар, Сокоренко вибив м’яча прямо на Михайла Козьбана, і той, не довго думаючи, помчав до воріт. Одному з захисників «Севастополя» вдалось наздогнати львівського гравця і відтіснити його ближче до флангу, звідки Козьбан пробив по воротах, проте кут був занадто гострим, а удар занадто слабким, щоб завадити севастопольському воротареві спіймати м’яча.
Мали гольові моменти і гравці «Севастополя». Сергій Ференчак небезпечно пробивав зі стандарту метрів з тридцяти (вище воріт). Андрій Ківа з льоту бив з-за меж штрафного майданчика, і якби м’яч трохи ліпше ліг на ногу футболістові, то, мабуть, Марущакові довелося б нелегко. А наприкінці першого тайму з розвороту завдавав удару Андрій Шевчук – м’яч пролетів над поперечкою.
Варто також зауважити, що у головного тренера та футболістів «Севастополя» постійно виникали претензії до суддівства. Незадовго до перерви арбітрові Юрію Фощію довелось просити Сергія Пучкова, який обурювався суддівством, вгамувати емоції. А Сокоренко, який після того, як господарі збили Ференчака, вибіг з воріт і почав вимагати від судді жовтої картки для львівського гравця, сам побачив перед собою гірчичника.
Другий тайм видався не меш цікавим, ніж перший. Забивати могли як «червоно-сині», так і «синьо-золоті». Г. Баранець пройшов уздовж лінії штрафного майданчика, обіграв Ференчака і пробив – повз ворота. У відповідь небезпечного удару по воротах завдав Владислав Піскун – Марущак перевів м’яч на кутовий. А трохи згодом здалека бив Ківа – над перекладиною.
Ще після затяжної атаки львів’ян м’яч просто дивом не опинився у воротах. Вадим Панас довгим навісом знайшов у штрафному Бориса Баранця, той відразу пробив, м’яч пролетів уздовж лінії воріт і покотився до кутового прапорця. Панас спробував виконати ще один навіс, але влучив у захисника, від якого м’яч вийшов на кутовий. Львів’яни виконали стандарт, і вже за якусь мить Федорчук з кількох метрів завдав удару – вище воріт. Не встигли гості виконати вільний удар, як м’ячем знову заволоділи «синьо-золоті», і вже Козьбан пробив з правого флангу – круглий просвистів у районі хрестовини. Трохи згодом Г. Баранець пройшов правим флангом і зробив простріл у штрафний майданчик, де вже до удару готувався Козьбан, але Сокоренко встиг дотягнутися до м’яча і з другої спроби зафіксувати його у руках.
А після передачі Г. Баранця на Федорчука виник спірний момент. Скориставшись пасом, Федорчук завдав удару і, на думку львівських гравців, влучив у руку Ференчакові, який у цю мить перебував у межах карної зони. Проте рефері не призначив пенальті. Втім, незабаром «синьо-золоті» таки забили другий гол. До того ж, не без допомоги гравців «Севастополя». Львів’яни вкинули аут і м'яч дістався Чепурненкові, за яким не догледіли севастопольські оборонці. Перед нападником відкрився вільний простір, і він з м’ячем побіг у напрямку воріт. Сокоренко вийшов з «рамки», але не зміг зупинити львів’янина, на допомогу підбігли захисники, у боротьбі з ними Чепурненко з останніх сил спробував проштовхнути м’яч у ворота, і, зрештою, круглий таки ператнув лінію воріт. На думку арбітра, шкіряна куля залетіла у ворота від ноги Ференчака, тож Чепурненкові, попри величезний вклад у забитий м’яч, так і не вдалось записати гол на свій рахунок.
За ті хвилини, що залишилися до закінчення матчу, гості ще мали нагоду відігратися. Спочатку дуже небезпечно пробивав Андрій Шевчук, а вже в компенсований час дальній удар Юрія Плешакова, який на перший погляд, здавалося, не становив загрози воротам господарів, мало не призвів до гола. М’яч відбився від землі, змінив траєкторію, і Марущак лише в падінні зміг ліквідувати небезпеку.
Тож ФК «Львів» вже четверту домашню гру поспіль зберігає свої ворота недоторканими. Однак з виїзними матчами у «синьо-золотих» цілковито протилежна ситуація. Вже третю зустріч поспіль львів’яни не можуть забити на полі суперника бодай одного м’яча.
Використано матеріали сайту UA-Футбол.

Пропонуємо вам післяматчеві коментарі.
Сергій Пучков (головний тренер ПФК «Севастополь»): «Мы играли в футбол. Создавали моменты, били по воротам. Но это не вторая лига! Слабых команд здесь нет. Поэтому забивать очень сложно»
Степан Юрчишин (головний тренер ФК «Львів»): «Хороша у вас команда. Грає в інтересний футбол, красивий. Але це не завжди приносить результат. Ми в минулому турі дуже добре грали в Овідіополі, але програли – так буває».
Юрій Кіндзерський (президент ФК «Львів»): «У нашої команди виділю напададників, які накінець-то змогли забити. У вас выділялась командна гра и захист, і не лише ростом (сміється).

ФК Львів
Категория: Европа | Просмотров: 987 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: